cazare in Lisabona pentru student Erasmus

Anunturi despre orice ati putea oferi sau aveti nevoie

Moderatori: clarisa, Cris

cazare in Lisabona pentru student Erasmus

Mesajde anig86 » Mie Sep 12, 2007 5:26 pm

Buna tuturor...

va scriu deocamdata din tara, de acasa... In Lisabona voi ajunge pe 25 sept.2007, cu bursa de studii la Universitatea de Litere... Ingrijorator e faptul ca nu avem asistenta in a ne gasi loc de cazare, iar locurile in caminul studentesc sunt probabil ocupate... M-am bazat pe cei de la facultatea mea, crezand ca pe baza acordului voi avea sigur un loc rezervat in camin... Se pare ca nu e o regula...si am aflat destul de tarziu asta...
Astfel ca va rog frumos sa ma indrumati ... Bursa lunara nu va depasi 300 euro, astfel ca trebuie sa gasesc ceva convenabil...
Eu profesez deja ca educatoare, am 2 ani experienta, si stiu engleza-franceza ..daca pot, la randul meu, sa ajut pe cineva...

Sunt deja ingrijorata, daca nu chiar impacientata... Mi-am dorit mult bursa, dar lucrurile nu sunt atat de usoare pe cat am crezut si depind practic de cazare, de locul unde o sa stau pt 6 luni...
Multumesc frumos...Apreciez orice sfat!!

cu drag, de acasa,
Gina Cotoarba, Rm.Valcea
anig86
Membru

Raspuns

Mesajde cristianiulian » Lun Sep 24, 2007 7:15 pm

Iti doresc numai bine si sper sa nu existe probleme acolo.

De acasa,
Cristian
cristianiulian
Membru

Mesajde anig86 » Joi Sep 27, 2007 4:27 pm

Multumesc frumos...
Lucrurile incep sa se mai aranjeze...
Am observat ca mesajul e trimis tot din Ramnic... Adevarul e ca deja mi-e dor de... acasa!!

numai bine,
Gina
anig86
Membru

Re: cazare in Lisabona pentru student Erasmus

Mesajde mariana corina » Lun Iul 26, 2010 9:47 am

pana la urma cum ai gasit cazare? si eu caut cazare in Lisabona pentru 2 fete studente cu Erasmus la ISCTE. Facultatea nu le asigura cazare si inca nu si-au gasit. ne poti ajuta cu ceva sfaturi sau adrese? multumesc mult!
mariana corina
Membru

Mesajde nedelcu » Mie Iul 28, 2010 7:42 pm

Buna tuturor! Sunt Alina Nedelcu,lucrez la agentia imobiliara Remax din Queluz,as vrea tare mult sa va ajut(pe cei care vin din tara la studii)dar din pacate prin intermediul agentiei nu o pot face deoarece pentru intocmirea unui contract sunt nevoie foarte multe documente.,in schimb daca nu vreti un apartament doar pentru voi va pot gasi gazde la persoane cunoscute sau la familiari de ai mei aici in Lisabona cine crede ca vrea imi puteti scrie aici pe forum sau va las adresa mea de mess ptr a ne intelege mai bine.Daca v-am ajutat cu informatia mi-ar pare foarte bine!!!
Toate bune si mult succes.
nedelcu
Membru

Mesajde Rux » Lun Aug 09, 2010 7:52 pm

Buna,

Si eu sunt student la Facultatea de Economie si Administrarea afacerilor si am o bursa erasmus in Lisabona. Eu plec de pe 4 septembrie in Lisabona si ma intoc pe 16 februarie.

Eu m-am cazat la o doamna profesoara de acolo, intr-un apartament cu 4 camere. Dau pt o camera / luna 275 de euro cu toate utilitatile incluse.

Daca voi credeti ca va convine eu o pot intreba pe doamna profesoara daca puteti sa va cazati acolo.

Va rog sa ma anuntati pe urmatorul mail ruxandra_geanaliu@yahoo.com si sa specificati ca ati vazut acest mesaj.

Daca nu va intereseaza va doresc sa va gasiti cat mai repede si convenabil.
Rux
Membru

Mesajde raluca » Vin Aug 13, 2010 1:04 pm

Buna!

Suntem doua studente din Cluj-Napoca si vom studia la Facultatea de Inginerie din cadrul UCP. Vom ajunge in Lisabona pe 1 septembrie insa nu am gasit cazare pana acum. Ne-ar interesa doua camere single in acelasi apt/casa si sa fie cat mai aproape de statiile de tren ( Rossio, Benfica etc) care merg spre Rio de Mouro. Daca stiti ceva oferte sau persoane care sa ne ajute, va rog contactati-ma pe raluca.ganceanu@gmail.com.
raluca
Membru

Înapoi la Anunturi - Vanzari - Cumparari